keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Aloitus...

Jospa sitä nyt saisi tehtyä tämän asian jota oon jo pitkään meinannut. Kait sitä on vaan niin saamaton. Blogin tarkoituksena on kertoilla meidän tekemisistä. Tarkemmin sanottuna kahden schape pojan tekemisistä.

Viime viikonloppu meni schape erkkarissa Hyvinkäällä. Pitkästä aikaa näki taas paljon schapeja. Tai no, olihan siellä Tanskan maallakin niitä aika paljon. Oikku poika oli turistina mukana, kun ei tuo ikä vielä riittänyt osallistumaan näyttelyyn. Lauantaina saavuttiin Hyvinkäälle ja oltiin hotellissa yötä. Huli on ollut muutaman kerran hotellissa mutta Oikulle se oli vasta eka kerta. Hyvin osasi poika käyttäytyä hotellissa. Ei kuulunut mitään vinkumisia kun jäivät kahdestaan huoneeseen. Huli on varmaan näyttänyt mallia et otetaan vaan iisisti, sieltä ne kohta tulee takaisin.

Sunnuntaina oli sitten näyttelypäivä. Oikun meno hallissa oli erittäin reipasta. Häntä ylhäällä eikä minkäänlaisia paniikki tilanteita tullut. Mukavaa oli myös pitkästä aikaa nähdä Oikun velipoika Mortti. Mortti varmaan pelasti Oikun päivän kun sai leikkikaverin. Muuten Oikulla olisi varmaan ollut tylsä päivä. Hulilla meni näyttely hyvin, PU3. Tulokseen oon tyytyväinen.

Eilen käytiin pitkästä aikaa hiekkamontuilla juoksuttamassa koirat. Pikku rääpäle rupesi jo väsymään muutaman ylämäki juoksutuksen jälkeen. Huli jaksoi kummasti juosta vaikka viime käynnistä on aikaa. Tänään olisi Hulin agitreenit. Sen jälkeen pitäisi vielä yrittää jaksaa ottaa jotain Oikunkin kanssa.

Ensi viikolla meillä on aika paimennus oppiin Sinikan luokse. Hulikin pääsee tällä kertaa mukaan. Edellisestä käynnistä onkin vierähtänyt melkein kuukausi. Tää työ vähän haittaa harrastamista :) Ensi viikon käynti Sinikan luona onkin viimeinen tälle syksylle. Lampaidenkin pitää päästä jossain vaiheessa lepäilemään. Ensi keväänä sitten jatketaan siltä saralta.

Yritän käydä kirjoittelemassa tänne ahkerasti. Toivottavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti