torstai 25. lokakuuta 2007

Agilitykisat

Lauantaina käytiin Hulin kanssa agi-kisoissa. Tuloksena hylly ja 5. Kumpikin olivat aivan meikäläisen mokia. Koira toimi ja vauhtiakin oli hyvin. Eka radalla hylly koska ohjasin perseelleen ja sinnehän se koira meni minne ohjasinkin. Rintamasuunta ja käsi kohti väärää estettä. Toisella radalla vitonen (kielto) siitä kun en antanut tilaa hypylle ja juoksentelin miten sattuu minkä takia koira oli vähän ihmeissään mitäs tää pyöritys nyt on. Mut kontakteihin oon tyytyväinen. Nyt kun saisi nuo kontaktit pysyymään tuolla tavalla.
Meidän kisat meinasi jäädä väliin kun torstain reeneissä Huli ekalla hypyllä ulahti ja juoksenteli häntä alhaalla ja selkä matalana kentällä. Siihen loppui reeni. Hieroja oli jo onneksi tilattu perjantaille. Silja hieroi ja sanoi et ei voi kisa kieltoo antaa kun kunnon jumitus paikkaa ei löytynyt. Epäili et pentu on juossut nivuseen koska toisella puolella nivusen kohdassa oli ihonalainen muljauskohta. Hierotuksen jälkeen Huli oli kuin uusi koira. Häntä kieppui ja riemuissaan hyppi ja juoksenteli.

Oikun tyttökaveria myös nähtiin kisoissa eli Luna ja Sari olivat tutustumassa lajiin. Uskomattoman reipas pentu. Maneesin sisällä häntä vähän laski ja ihmetteli menoa mut nopeasti kyllä palautui entiselleen hännän heiluttajaksi. Katsomossakin asettui aloilleen ja katseli meininkiä. Isänpäivänä on tarkoitus mennä pentujen kanssa mätsäriin. Päätettiin Sarin kanssa ilmoittaa myös pentuset pari kilpailuun. Saa nähä mitähän siitäkin hommasta tulee :)

Perjantaina startataan kohti Lahtea näyttelyyn. Oikku lähtee turistina mukaan. Oppii jo nuorella iällä matkustamaan ja elämän menoon. Lahti onkin meidän viimeinen näytelmä tälle vuodelle. Ansku on myös tulossa paikalle ja paneudutaan Oikun sivulle tulo reeniin. En ymmärrä miten se voi olla niin vaikeaa. Nyt ollaan viikko naksuteltu pallokepille tai keppipallolle. Yritetään sitä hyödyntää sivulle tulossa.

Mut kirjoittelen taas kuhan jotain maata mullistavaa tapahtuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti