maanantai 5. marraskuuta 2007

Marraskuu alkoi

Marraskuu on jo hyvällä alulla. Täällä on pakkasia riittänyt mut lunta ei oo vaan näkynyt. Kumma juttu. Yleensä tähän aikaan on jo satanut ensilumi. No kyllä sitä varmaan tulee jossakin vaiheessa.
Joulukin tekee pikku hiljaa tuloaan. Kaupoissa ja mainoksissa sen huomaa. Joka vuosi aloittavat entistä aikaisemmin mainonnan. Tämän vuoden joulu meneekin sitten töissä.

Koirien kanssa ollaan touhuiltu jotain pientä. Tokoa ollaan tehty jonkun verran, huonekaluja ollaan kierrelty ja ollaan myös naksuteltu. Eilen oltiin Oikun kanssa hakuilemassa, Huli jäi kotiin. Tehtiin kolme hajua joista viimeinen oli kaikkein paras. Rohkeasti jätkä meni epämääräisen kasan luokse (käytetään reeneissä maastokuvioituja kankaan paloja). Joka kerta maalimiehet oli tosi mukavia, ainakin koiran häntä heilui siihen malliin kun löysi ukon. Parin viikon päästä olisi uudet reenit. Hulikin varmaan pääsee sitten mukaan.

Tulevana sunnuntaina olisi Oikun eka näyttely. Toivotaan nyt että Luna ja Sari myös tulevat. Lunaakin olisi pitänyt käydä treffaamassa mut kyllä on pitänyt aika kiirettä. Yritän laittaa muutaman kuvan, tosin vanhoja. Mut kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti