maanantai 26. marraskuuta 2007

Reenejä ja reenejä...

Nyt ollaan kovasti yritetty reenailla. Kahtena lauantaina ollaan käyty Okussa agilityä reenailemassa. Ja plus tietysti kovat toko harkat kotona :) Omasta mielestä ollaan Oikun kaa hyvin edistytty agilityssä...Eteen lähetyksinä menee jopa kolme aitaa, JEEEE!!! Otettiin myös parin aidan hypyt takaa kierrolla sekä putkeen lähettäminen pimeästä kulmasta. Kierrot sujui OK mut tuo putki homma ei oikein suju. Pitää taas yhden kerran katsoa agility dvd ja yrittää ottaa oppia. Dvd on varmaan kohta puhki katsottu, niin monta kertaa sitä on tullut katsottua. Mut tuo pentu on kyllä uskomaton, sillä on älytön tekemisen into ja tarmo. Itellään on kyllä opettelu tuon lelu palkkauksen suhteen. No toivottavasti saadaan siihen myös oppia sitten tammikuussa.

Hulin kanssa myös reenailtiin. En tiiä mikä koiralla oli mut koko ajan paukutti radalla. Muutenkin sen korvat tuntui olevan jossain muualla kuin agilityssä. Villi veikkaus et kentällä oli käynyt juoksuinen daami. Lämppäri lenkilläkin huuhaili eikä kuunnellut mitään. Nenä maassa touhotti menemään. Välistä veto onnistui todella huonosti, koira pysähtyi aitojen väliin kommentoimaan eikä millään meinannut tulla. Varmaan dementia iskenyt meidän vanhukseen.

Mut sepä koirista. Meillä on edelleenkin lunta vaikka vaikutti vähän siltä et olisivat sulamassa pois. Toivottavasti pysyvät nyt jouluun asti että olisi kunnon valkoinen joulu. Joulu kyllä tekee tuloaan vähän liian nopeasti. Aatella mikä stressi pitää immeisen ottaa yhdestä joulusta. Pitää siivota, leipoa, ostaa lahjoja, laittaa joulukortit ym...Kun oisi kaukaa viisas ja tekisi jo nyt näitä asioita eikä viimeisenä päivänä mut itseni tuntien, kaikki jää viime tippaan. Mut mikäpä kiire tässä valmiissa maailmassa.
Palaillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti