perjantai 16. marraskuuta 2007

Mätsäri takana

Viime viikon sunnuntaina käväistiin mätsärissä. Päivä oli pitkä, tuntui kuin olisi ollut virallisessa näyttelyssä. Ei ihme jos päivä venyi kun pentuluokkaan oli ilmoittautunut yli 30 pentua. Tuomari juoksutti aika paljon ja tutki myös pitkään. Koiralle tuo oli erittäin hyvä reeni.

Ekana mentiin Oikun kanssa kehään. Seisominen onnistui suht hyvin mut sit tämä juoksu puoli...Koira roikku välillä hihnassa kiinni, miun ranteessa ja hyppi ja pomppi kuin aropupu. Mut kuitenkin koiralla oli hauskaa ja niin varmaan yleisölläkin. Jollakin tavalla onnistuttiin saamaan punainen nauha.

Sitten oli Lunan vuoro. Sari jallitti Lunan esityksen miulle. Lunan kanssa juokseminen onnistui hyvin mut sit tämä seisominen oli jo toinen juttu. Siinä oli pientä malttamattomuutta mistä tuomarikin sanoi. Mutta Lunallakin heilui häntä koko ajan ja näki että silläkin oli hauskaa. Luna sai sinisen nauhan.

Ekana meni sinisen nauhan saaneet kehään josta tuomari sijoitti neljä. Lunan kanssa sijoituttiin toiseksi. Tuomari tykkäsi tosi paljon Lunan iloisuudesta ja koiran "huumorista". Oikun kanssa punaisten isossa kehässä ei sijoituttu. Mut kummalleekkaan koiralle ei tullut paniikkia vaikka paljon oli koiria ympärillä ja esiintyivät hännät heiluen.

Osallistuttiin vielä parikilpailuun. Valjakko oli ainut pentukoirapari ja voi vain kuvitella minkä näköistä meidän meno oli muiden rinnalla. Hyvin onnistui juokseminen ja seisominen vaikka pientä leikkimistä oli havaittavissa koirissa. Parikilpailussa ei sijoitusta mut saatiin SYMPPIS-pari palkinto. Tuomarit ihastelivat millaisia ilopillereitä koirat ovat ja sanoivat vielä että yrittäkää säilyttää koirat noin iloisina. Isännältä kuulin et oli kuulema aika hassun näköistä meidän meno ollut...:)

Koulutusrintamalla jatketaan edelleen samoilla rintamilla. Sinne ei uutta. Ja vihdoinkin meillekkin satoi lunta joka näillä näkymin olisi sitten pysyvää. Kyllä on ollut paljon helpompaa pitää huusholli siistinä kun on lunta.

Toinen meidän koiraseuroista sai hallin vuokrattua joten nyt onnistuu meidän talvireenaaminen paljon paremmin. Hallin talkoot ovat joulukuun alussa ja ensimmäiset mätsärit suunniteltiin tammikuulle. Ja nyt ei oo niin pitkä matka reenipaikalle.

Mut palailen taas asiaan kun jotain uutta sattuu ja tapahtuu...

1 kommentti:

  1. Hii haa.. Löysin itseni täältä. Hienoa Ninni! On aivan sun tyyliset sivut. Lisään sivusi suosikkeihin...

    VastaaPoista