maanantai 9. kesäkuuta 2008

Laiskuutta....

Jaahas, edellisestä kirjoituksesta on taas tovi...
Kesäkin on jo kerennyt alkaa...

Paljon on tapahtunut tuohon pariin kuukauteen. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna oltiin Puuparran ekalla kennelleirillä. Paljon sai taas uutta oppia tokossa sekä agissa. Sen ainakin oppi, taas uudelleen, miten paljon koiran toimintaan heijastaa oma käyttäytyminen. Tokossa sen huomasin varsin hyvin. Paikallaan olot ovat ruvenneet sujumaan hyvin, Turkuun asti piti ajaa senkin asian takia... :)

Ollaan nyt kotona yritetty soveltaa noita oppeja, vähän turhan laiskasti. Pitäisi taas jostain saada kunnon reeni-into hommaan niin rupeaisi ehkä jotain näkyvää saamaan aikaiseksi. Hiljaa hyvä tulee...

Näyttelyssäkin käytiin toukokuussa, ihan hyvällä menestyksellä. Näyttelyhommista pidetään nyt vähän taukoa. Paimentelemassa ollaan käyty, viime viikko jäi väliin. Nyt pitää tällä viikolla yrittää taas päästä. Homma tyssää aina tuohon auto asiaan, kun isännänkin pitää jollain kulkea töihin.
Hakuilemassa ei olla käyty pitkään aikaan, ei sen puoleen ei ole ollut reenejäkään. Kun yhteistä aikaa ei tunnu aina löytyvän. Mutta jos nekin nyt saataisiin jollain tavalla pyörimään.

Hulin jalka rupeaa olemaan jo ok. Medihyppyjä ollaan hypitty ja tänään kokeillaan maksia, että kestääkö vai ei. Nyt koira ei ole kevennellyt, mut joku aika sitten reenien jälkeen näytti siltä kuin ei olisi kokonaan painoa varannut takajalalle. Mut pitää vaan uskaltaa kokeilla. En oo nyt mihinkään kisoihin ilmoittanut ennenkuin näkee kestääkö vai ei.

Huomenna lähetään epiksiin poikien kanssa. Saa nähdä mitä niistäkin tulee....Laittelen sitten epiksien jälkeen kuulumisia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti