keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Hauskaa vappua!!!

Oikein hauskaa vappua itse kullekkin!!!
Meillä menee vappuaatto koiramaisissa hommissa. Yleensä "nuoren" ihmisen pitäisi vähän juhlia...Mutta eihän sitä vielä tiedä minne illalla tiet vievät... ; )

Eilen oltiin Päivin ja "belkkareitten" kanssa tottistelemassa meidän kylän koulun parkkiksella. Oikulle oli hyvää reeniä, oli nimittäin jonkun verran trafiikkia. Valittiin juuri se ilta viikosta kun vanhemmat tulivat koululle sopimaan nuorten luokkaretkestä. Häiriötä oli tosi paljon joka vei jonkun verran Oikun keskittymiskykyä, kun piti välillä tsiikailla mitä ympärillä tapahtuu. Eli me tarvitaan lisää tuollaista hälinää reenien ympärille.
Ruutua otettiin, hyvin koira lähtee tyhjiin mutta nyt pitäisi saada se sinne pysähtymään. Pysähtyminen tulee varmaan olemaan ongelmallista. Toisena teemana meillä oli nouto. Päädyttiin koira laittaa liinaan jotta tuo sen kapulan suoraan miulle. Kun meillä on havaittavissa tätä huuhailua, varsinkin kun on jotain suussa. Paljon mukavampi juosta ympäri mammaa esine suussa kuin luovuttaa sitä. Toinen asia mikä myös huomattiin että en pysty koiraa kehumaan ollenkaan kun se kantaa kapulaa. Kokeiltiin muutaman kerran, että kehuin ja joka kerta sylki kapulan pois. Täytyy olla hissukseen ja siinä vaiheessa kun on miun luona niin hiljaa kehun ja silittelen. Lopuksi otettiin liikkeestä pysähtymistä joka rupeaa onnistumaan jo aika hyvin. Kaukkareita myös otettiin pikkuisen että Päivi näki liikkuuko koira yhtään ja tekeekö se ne "oikealla tavalla". Mutta kyllä mie vaan sano että toko on yhtä säätämistä ja säätämistä...

Tänään lähdetään sitten paimentamaan iltapäivästä. Oikarinen vaan lähtee mukaan touhuun koska Huli saa vielä parannella revähtymäänsä. Keventely on jäänyt vähemmälle ja nyt jopa venyttelee ihan kunnolla kummankin puolen. Jospa se nyt pikku hiljaa rupeaisi parantumaan.

Mutta palailen taas....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti