maanantai 30. kesäkuuta 2008

Videokuvaa...

Juhannus meni ja heinäkuu on aluillaan. Vietimme mökkijuhannusta velipojan mökillä. Huli oli onnessaan kun sai vapaasti läträtä vedessä. Oikku ei oikein mielellään mennyt veteen, viime vuonna meni paljon paremmin. Rauhallinen juhannus oli...

Itse asiassa hajotin jalan juhannuksena ja nyt on sitä yritetty parannella. Totta se on että "aikuisen" ei kannata mennä trampoliinille hyppimään. Nivelsiteet sain aika pahasti venähtämään tuolla laitteella. Pakosti on nyt jalan takia tullut reenitaukoa joka asian suhteen. Tulevana viikkona pitäisi yrittää saada aikataulua hieman kiinni. Paimennukseen ei olla päästy ja nyt kyllä päätin että menen vaikka olisi pää kainalossa.

Pientä tottistelua ollaan otettu sisätiloissa namien kanssa kun leikkiminen koiran kanssa ei oikein onnistu kipeällä jalalla. Hulille oon yrittänyt opettaa naksun kanssa pikku temppuja. Mutta eiköhän se koipi parane pikku hiljaa ja päästään taas tositoimiin.

Kesäkuun alussa oltiin siellä agilityn möllikisoissa. Jotka olivat Oikun elämän ensimmäiset kisat. Alla on kummankin mölliradat videoituna. Kisat ovat sillä periaatteella että hyllyjä ei tule mutta hyllystä tulee 20 virhepistettä. Oikulla taisi tulos olla jotain 40 ja Hulilla 5. Oikulla ei vielä oikein nuo kontaktit oo hallinnassa. Niinkuin näkyy... Ilta ei sään kannalta ollut mikään hyvä. Vettä satoi aivan kaatamalla. Hyvää harjoitusta kummallekkin koiralle. Huli on aina ollut sellainen hienohelma mutta yllätyin miten hyvin jätkä liikkui kelistä huolimatta. Oikkua ei keli haitannut yhtään. Oikun kanssa tavoitteena oli radalla pysyminen ja hauskanpito. Ja se pysyi radalla vaikka meillä on ollut pientä murrosikää havaittavissa. Hulille ei nyt ollut suurempia tavoitteita kun kokeilla vain jalan kestävyyttä.

Hulin eka radan jälkeen olin huomaavinani pientä keventelyä. Siinä kaverin kanssa katsottiin ja juoksutettiin koiraa mutta ei oikein osannut sanoa mitään. Toisen radan jälkeen sama homma. Videolta katsottiin hyppimistä mutta vaikea oli mitään sanoa. Kotona katsoin sitten tarkemmin niin kyllä se vaan huomaamattomasti keräsi itseään ennen hyppyä. Eli Huli on nyt sitten taas tauolla. Katsotaan onko siitä sitten enää kisoihin. Koiran ehdoilla mennään eteenpäin.

Palataan asiaan... : )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti