tiistai 5. helmikuuta 2008

Viikonlopun reenit

Lauantaina oltiin Hulin kanssa Joa:n reenikaverin reeneissä. Soili antoi taas hyviä näkökulmia ohjaukseen. En ymmärrä, miksi kaikki pitää ajatella ja tehdä niin vaikeaksi... Putki ansa mitä pelkäsin, niin koira ei edes koko putkea hakenut saati edes vilkaissut. Oli tosi antoisat reenit.

Oikun kanssa otin lopuksi saman radan alkua, 5 estettä. Koira kääntyy tosi hyvin ja jollakin tavalla meidän yhteistyö on parantunut. Se lukee koko ajan paremmin käden ja kropan liikkeitä mitä aikaisemmin. Ja nyt ei koko aika mene sen lelun tavoittelemiseen. On oppinut sen verran että työ on tehtävä ekana ja sitten tulee palkka.

Eilen oltiin taas Oikarisen kanssa tokoreeneissä. Jäävit liikkeet on meidän probleema. Aikaisemmin kehuin kuinka hyvin koira jäi seisomaan liikkeestä niin nyt joudun perumaan puheet. Eilen ei onnistunut millään tavalla. Koko ajan pomppi vierellä ja yritti tavoitella lelua mikä oli kädessä. Ei tullut kunnollista kontaktia missä olisin voinut antaa käskyn ja palkata koiran. Vaihdettiin lelua "ei niin mieleiseen" niin silloin onnistui muutaman kerran mutta huonosti nekin. Nyt jatketaan kotireeniä ja siirrettään liike "valmiina" vasta halliin. En tiiä vetääkö koira siitä hepulia kun on se kiva paikka missä saa leikkiä ja tehdä kivoja esteitä... Voi kun joskus pääsisi koiran pään sisään...

Toinen murheen kryyni meillä on paikallaan olo. Viivettä palkkaukseen ei olla pystytty lisäämään yhtään. Mut toivottavasti harjoitus tekee mestarin : )
Seuraaminen menee suhteellisen hyvin mut meikäläisellä on sen paikan hakeminen tosi hankalaa. Käsi ei pysy siinä missä sen pitäisi (imutellaan vielä).
Mut onneksi saatiin edes kehuja. Meidän leikkiminen on mennyt eteenpäin. Olen sentään jotain oppinut = )

Tänään olisi taas tiedossa agireenit. Saa nähdä mitenkä nyt menee kun lauantaina sujui niin hyvin. Huomenna olisi tarkoitus lähteä ottamaan esineruutua Oikun kaa. Treffit olisi aamulla klo:9. Näinköhän sitä saa itseään ylös...

Eilen tuossa mietin mitenkä paljon on kaikenlaisia koiramenoja keväälle suunnitelmissa. Näinköhän sitä saa töistä työvuorot silleen et pääsee kaikkeen menemään. No onneksi on keksitty virkavapaus anomus jos ei työvuorot passaa. Keväälle on suunnitelmissa muutama näyttely, Hulin kisoja ja tietysti Puuparran oma koulutusviikonloppu toukokuussa. Kaiken lisäksi kummallekkin koiralle on varattu paimennuspaikat kesäksi Sinikalta. Huhtikuussa alkaa ekana kurssimaisesti ja sitten mennään kesä "pienryhmissä". Ja tietysti on omat agi- sekä tokoreenit ja pitäisi sitä hakuakin työstää eteenpäin jollakin tasolla. Paljon on suunnitelmissa heti jo alkukevääseen toimintaa. Isäntä on mielissään kun eukkoa ei kotona näy ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti