tiistai 1. tammikuuta 2008

Uusi vuosi, uudet kujeet
Kaikille oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2008!!!
Eipä tulluna järin paljon kirjoiteltua joulukuun aikana =O.

Joulu meni hujauksessa, ei oikein huomannutkaan koko asiaa. Varmaan senkin takia juhla oli huomaamaton, kun ei ollut valkeaa joulua. Koko joulun pyhät piti plussa asteita ja sateli vettä. Kaiken lisäksi tuli tehtyä tuplavuoro töissä jouluaattona niin sekin meni siinä.

Uusi vuosi oltiin ihan kotosalla isännän kanssa kahdestaan. Vettä väkevämpääkään ei tullut otettua. Isäntä on ollut pienessä flunssan poikasessa joulusta lähtien ja halusin seurata Oikun suhtautumista paukkeeseen, niin senkin takia ei edes suunniteltu lähtöä mihinkään.
Turhaan vähän hermoilin Oikun suhteen. Herra ei ollut moksiskaan koko räiskeestä. Ulkona touhuili entiseen malliin paukkeen keskellä ja sisällä otti ihan lokoisasti elpaa. Ei ole paukkuarka koira, ainakaan vielä tässä vaiheessa.

Ahvenanmaan reissu lähestyy, lähtö tapahtuu ensi viikon perjantaina. Torstaina käydään "¨Turus" hakemassa agilityoppia Janitalta/Jaakolta. Toivottavasti tulee sisäistettyä oppia...Ahvenanmaan reissun jälkeen onkin sitten mätsäri Okussa. Sinne ollaan menossa hakemaan kehäoppia.

Joulun aikaan meillä oli koulutustaukoa, ei otettu mitään. Nyt vaivaa huono omatunto sen takia... Mut toisaalta välillä pitää taukoa pitää. Taukojen lomassa on nyt sitten ahkeraan käytetty koiria montuilla juoksemassa. Kumpikin nauttii siellä juoksemisesta. Hullun kiilto silmissä painavat rinteitä ylös ja alas menemään. Oikulla sattuu aina pieniä kömmähyksiä. Jalat ei pysy aina vauhdin mukana. Mut onneksi tilanteista on aina selvinnyt pienellä säikähdyksellä.
Kuulumisia taas kirjoitellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti