tiistai 22. tammikuuta 2008

Hulinaa ja huisketta

Nyt on kyllä viikon ajan pitänyt vähän turhan kiirettä. Ei ole tullut hirveästi aikaa kotona vietettyä. Viime viikon maanantaina kun tultiin kotiin, lähdin samana iltana Oikun kaa näyttelyreeneihin. Välissä valvoin kolme yötä ja perjantaina oltiin taas hallilla Oikun kaa reenailemassa. Sunnuntaina oli Okuksin mätsäri jossa olin vain juniorin kanssa. Saatiin sininen ja sijoituttiin kolmanneksi. Tuo juoksuhomma meillä vähän tökkii kun jätkä hakee kontaktii ja samalla rupeaa etutassujen nostelu. Oli meillä tietysti välissä muutama kenguruhyppy ynnä muuta sähläystä. Mut reippaasti käyttäydyttiin taas yhen kerran.

Sain Lunan sekä kotiväen myös houkuteltua mätsäriin. Reippaasti Lunakin meni hallissa eikä aristellut yhtään mut heilläkin on reenattavaa, varsinkin seisomisen suhteen. Luna ravaa nätisti mut seisominen tuottaa tuskaa. Näyttelyn jälkeen laskettiin koirat irti ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Pitäisi taas kyläillä heidän luona.

Eilen oltiin sitten toko reeneissä Oikun kaa. Päivi vähän katsoi millä tavalla mitäkin ollaan reenattu ja korjasi ja neuvoi sitten lisää. Aina oppii näköjään uutta. Leikkiminen kuulema on mennyt meillä eteenpäin, koira ei syle enää leluaan pois niinkuin joku aika sitten. Mainitsettoman henkilön takia... ; ) No onneksi sen sai korjattua. Seuraamisen paikkaa haettiin ja liikkeestä seisomista. Myös luoksetulon loppuasentoa katsottiin ja korjailtiin miun asentoa. Ihan lopuksi otettiin ruutua ja se on kuulema meillä hyvällä mallilla. En ole kuulema saanut sitä pilattua. Saatiin taas kotiläksyä.


Tänään olisi kummankin koiran agireenit tiedossa. Niistä sitten myöhemmin.

Nyt miulla on kunnon kepit millä aloittaa ihan tosissaan reenaus. Nyt kepit ovat kaksivaiheiset, vinot sekä suorat. Isäntä sai viikonlopun aikana rungon tehtyä ja eilen ostettiin sitten keppien kepit. Pitää vielä tänään laitella ne verkot niin pääsee tositoimiin. Laitan pari kuvaa systeemistä ilman verkkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti