perjantai 21. lokakuuta 2011

Joensuun agikisat

Oikun kanssa käytiin viime viikonloppuna juoksemassa pari agirataa.
Eka radalle otettiin teemaksi, että kepit onnistuu. Nyt on niin monesta kisasta tullut aloitusvirheitä, että ne pitää saada kuntoon. Kepit onnistuikin tosi superisti. Tultiin putkesta aidan kautta kepeille ja ne olivat suorassa linjassa. Oikku vaan vaatii sen, että en mene sössimään sinne lähettyville. Aidalta laitoin kepeille ja hyvin himmasi itse vauhdin jolloin ei tullut sitä aloitus virhettä.
Mutta sitten koira päätti, että A:lta on kiva pompata puolesta välistä pois. No kontakti virhehän siitä tuli. Radalta saatiin vitonen mutta miun mielestä olisi pitänyt olla 10 koska ohitti aika reilusti A:n jälkeisen hypyn. Puomi oli kolmas vika este ja päätin että siinä muuten otetaan kontakti ja hyvin nätisti ottikin. Rata oli ihan kauhea ohjauksellisesti. Koira sinkoili kohti vääriä esteitä ja viime hetken pelastuksia vähän joka puolella rataa. Eipä ollut kartturissa oikein kehumista.

Toiselle radalle otettiin sitten teemaksi, että kontaktit otetaan ja niistä ei luisteta. Kepit oli myös onnistumisen listalla. Puomi oli siisti ja pysyi siellä ennenkuin sai luvan poistua. Putki oli vielä nenän edessä houkuttimena mutta ei varastanut =) Seuraavaksi olikin sitten A. Käskytin Oikkua aika voimakkaasti ja tosi nätisti otti kontaktin. Malttoi tulla ihan alas asti ja otti hyvin nenäkosketuksen. Liikuin seuraavaa estettä kohden ja koira pysyi, JEEEE!
Kepit onnistui taas yhden kerran tosi hyvin. Putkesta tulleessan koira tiesi mihin matka jatkuu ja keppien eka väli otettiin, hyvä hyvä =)
Mutta sitten taas sössin Oikun radan =( Taas yhden kerran... Vähän hävisi rengas ohjauslinjasta joten ohjasin koiran ohi renkaan. Rintamasuunta oli A:lle päin joten fiksuna koirana Oikku lähti sitä hakemaan. Kun olisi ollut rintamasuunta ja hartialinja hiukkasen enemmän renkaalle päin niin koira olisi ottanut renkaan. Mut kun ei niin ei... No taas otettiin se kuuluisa VITONEN. Ohjauksellisesti rata oli parempi kuin mitä eka. Radan jälkeen oli hyvä fiilis mitä ei ollut eka radan jälkeen.
Kummallakkin radalla oli keinu ja ne tehtiin myös siististi. Ei lennetty niinkuin yleensä.

Parin viikon päästä taas uudestaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti