torstai 8. tammikuuta 2009

Juhlat juhlittu

Joulut ja uudet vuodet on juhlittu. Joulu menikin töissä ollessa, kotona kerkesi käyvä vain nukkumassa. Uusi vuosikin vietettiin kotona. Sitä on varmaan vanhaksi tullut...
Uuden vuoden päivänä käytiin testaamassa Höytiäisen jää ja hyvin kesti. Koirilla oli ainakin hauskaa kun saivat juosta kuin päättömät kanat kun ei tarvinnut väistellä mitään.
Täällä on nyt reilun viikon pidellyt kovia pakkasia eikä oikein mieli tee ulkoilla vaikka keli olisi muuten hyvä. Onneksi on nyt luvannut että lauhtuu.

Reenirintamalla ei uutta. Oikulle tehdään häiriöreeniä kontakteilla. Nyt sovellettaan joka paikkaan käsky sanaa. Ainut vaan että nyt se tarjoaa sitä nenää tokoreeneissäkin jos ei heti tapahdu mitään. Ohjaus reeniä ollaan aika paljon myös tehty. Hulin kanssa tehdän tokon avo-liikkeitä. Nouto rupeaa pikku hiljaa olemaan sellainen niinkuin sen haluan. Ainut vaan että taas on tullut kapulan pureminen aika pahasti takaisin. Yhdessä vaiheessa se oli melkeinpä kokonaan unohtunut.

Oikulle on nyt varattu aika kuvauksiin, ensi viikolla pitäisi sinne mennä. Sain synttärilahjaksi koiralle kuvauksen...Ehkä olen epänormaali nainen kun en halua kultaa ja mammonaa lahjaksi : ) Mutta lahja tulee tarpeeseen.

Ensi kesän paimennussuunnitelmatkin on nyt tehty tai itse asiassa jo ilmoittauduttu. Osallistutaan Oikun kanssa junior herding testiin. Saa nähä miten tuossa hommassa käy. Testi on heinäkuussa joten saadaan vielä keväällä aikaa hioa meidän systeemejä. Farmikisat ovat myös siirtyneet heinäkuulle ja kovasti olisi tarkoitus myös niihin osallistua.

Mutta palaillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti