keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Pitkästä aikaa

Siitä on taas tovi kulunut viimeksi käynyt kirjoittelemassa. Viime viikon torstaina oltiin Hulin kanssa agi reeneissä. Ihan hyvin meni mut joku siitä jäi uupumaan. Ohjauksellisesti en ollut oikein tyytyväinen. Koiran loikisti näkyi että ohjaus "hiukan" myöhässä. Mut jos tuo ohjaus rupeaisi jossakin vaiheessa kulkemaan. Mut hyvä uutinen on, et reenikaveri kävi lauantaina Kajaanissa kisoissa ja tuli takaisin nollavoiton kera. Onnittelut vielä Jodille ja Päiville! Ei myö ihan huonossa ryhmässä reenata.

Oikun kaa käytiin perjantaina treffaamassa toista schape pentua, 4kk, joka asustelee joensuussa. Luna on lähtöisin Anjalta Nalle-Haukun kennelistä. Tosi reipas pentu. Ei kyllä arastellut vierasta ihmistä ja heti Oikun kaa leikit kävivät yksiin. Kyllä juoksivat pihalla ihan antaumuksella. Nyt pitää yrittää saada sovittua uudet treffit kuhan nää työkiireet vähän helpottavat. Kuvia, huonoja sellaisia, otin tapaamisesta. Laitan tänne kuhan kerkiän. Ei noista ikiliikkujista saanut hyviä kuvia.

Oikulle on nyt naksuteltu alustaa. Hyvin on jätkä hokassut homman nimen mut epävarmuutta on tekemisessä. Huomenna Oikkukin pääse agi reeneihin. Sen kaa pitää yrittää ottaa ohjaus- teeman mukaan koulutussessio. Saa nähä miten onnistuu.
Mut nyt pitää ruveta valmistumaan töihin lähtöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti